Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Administrația Chelaru trebuie să plece! Impozitele cresc, dar Orașul Navodari rămâne sărăcit!

Florin Chelaru a decis să mărească impozitele și taxele locuitorilor din Năvodari cu peste 10%. Aceasta vine imediat după ce a câștigat cu greu alegerile, învingându-l pe tânărul și promițătorul antreprenor Geani Matei, în vârstă de doar 23 de ani. Întrebarea care arde pe buzele tuturor este: de ce acum? Răspunsul pare evident – pentru a-și hrăni clientela politică și pentru a-și cimenta poziția de putere în cadrul PSD-ului.

În campania electorală, Florin Chelaru a promis prosperitate și dezvoltare, dar realitatea este că orașul nostru este capturat într-o stagnare periculoasă. A câștigat alegerile la limită, folosindu-se de minciuni și manipulări grosolane pentru a-și păstra scaunul. În timp ce tânărul Geani Matei, din partea Partidului Neamul Românesc, pleda pentru transparență și atragerea de fonduri europene, Chelaru își ascundea adevăratele intenții de a crește povara fiscală asupra cetățenilor.

Decizia de a mări impozitele nu este doar o lovitură economică pentru cetățeni, ci și un semnal clar că primarul Chelaru nu are niciun plan coerent pentru dezvoltarea orașului. Această măsură disperată sugerează o administrație care depinde de taxele locuitorilor pentru a-și finanța propria rețea de interese politice. În loc să atragă fonduri europene și naționale, așa cum ar fi făcut Geani Matei, Chelaru preferă să îngroape orașul sub povara fiscală.

Dacă ar fi avut vreo intenție serioasă de a dezvolta Năvodariul, Florin Chelaru ar fi prezentat proiecte concrete și ar fi atras fonduri europene. Dar, în schimb, nu vedem decât promisiuni goale și lipsă de transparență. De ce nu a mărit taxele înainte de alegeri? Pentru că ar fi fost un dezastru electoral! Oamenii ar fi văzut adevărata față a unui primar care nu respectă nimic și care nu are niciun plan viabil pentru viitorul orașului nostru.

Geani Matei reprezintă viitorul Năvodariului. Tânăr, dinamic și cu o viziune clară pentru dezvoltarea orașului, Matei a demonstrat că are soluțiile necesare pentru a aduce prosperitate fără a împovăra cetățenii. În contrast, Florin Chelaru a demonstrat doar că este dispus să sacrifice bunăstarea locuitorilor pentru a-și menține poziția și a satisface interesele politice ale PSD-ului.

Este timpul ca locuitorii Năvodariului să ia atitudine. Geani Matei cere organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Florin Chelaru. Administrația sa defectuoasă și cheltuirea banului public fără discernământ nu pot continua. Avem nevoie de alegeri anticipate și de o nouă conducere care să pună pe primul loc interesele cetățenilor, nu pe cele ale unei clici politice corupte.

Năvodariul merită mai mult. Este timpul pentru schimbare. Este timpul ca Florin Chelaru să plece.

Maria Dobrogea

Related posts

Manipulare și Promisiuni Deșarte: „Javrele” și Amenințarea Distrugerii Umanității! Promisiunea de nemurire oferită unor indivizi, precum George Soros și Klaus Schwab

SIE s-a modernizat și caută forțe proaspete… pe Facebook

Daniel Mihai

Căderea Giganților Politici: PNL și PSD în Pragul Aneantizării! Hai, să susținem extremismul de dreapta al AUR sau extremismul de stânga al USR, să-l hrănim și să-l creștem???!!!

Maria Dobrogea

FCSB – CSKA 1948 Sofia! Vicecampioana României, cu un pas în al treilea tur al preliminariilor Conference League

StirideConstanta

Triumfuri glorioase pentru sportivele din Năvodari! Vicecampioane europene la box, Maria Rocio Trigos Bucur și Denisa Elena Manu, aduc mândrie și emoție întregii comunități!

Navigând cu Înțelepciune: Nu Înota Împotriva Curentului! Să observăm, să ascultăm și să ne adaptăm!

Maria Dobrogea

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro