Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Căderea Giganților Politici: PNL și PSD în Pragul Aneantizării! Hai, să susținem extremismul de dreapta al AUR sau extremismul de stânga al USR, să-l hrănim și să-l creștem???!!!

Adevărul este crud, iar tăvălugul schimbării politice lovește cu o forță devastatoare partidele mainstream, PNL și PSD. Acești coloși politici, odată atât de înalți și atotputernici, par să-și fi croit drum spre prăpastie, din cauza erorilor politice și promovarii incompetenței manageriale.

Să ne oprim și să reflectăm asupra acestui tablou desolant. PNL, odată făclia dreptei, a dat naștere acum unui focar de dezamăgire. PSD, strălucind odinioară ca un stindard al stângii, a rămas blocat în noroiul autosuficienței și gestionării politice defectuoase.

Intră în scenă marionetele! Partidul AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) și USR (Uniunea Salvați România), aceste capodopere ale strategiei politice de laborator, au intrat în arenă. AUR, cu fanteziile și legăturile sale confuze, pare să fie întunecatul cal trăgător al dreptei extremiste. Și priviți-l pe USR, acest cavaler al progresului globalist nebun, care își flutură steagul stângii extreme cu mândrie neobolșevică.

Ei bine, ați ghicit, suntem într-o dramă shakespeariană cu o doză de absurd. PNL și PSD, cufundați în neputința lor, par să nu poată nici măcar să-și dea seama că au nevoie să se trezească din acest coșmar politic. Dar haideți să ne aruncăm privirile spre soluție!

Soluția? PNL și PSD trebuie să devină cavalerii buni ai politicii și să sprijine cu brațele deschise aceste marionete extreme?! Ce ironie, ce triumf al rațiunii! Dacă AUR vrea „unire” să-i arate că PSD poate să unească și mai bine! Și dacă USR crede în progresul nebun, PNL să-i arate că poate „progresa” chiar și mai nebunește!

În acest carnaval al politicii românești, soluția nu este să îmbunătățim și să corectăm partidele tradiționale?! Nu, dragi cetățeni, soluția este să ne ridicăm mâinile și să spunem: „Hai, să susținem extremismul de dreapta al AUR sau extremismul de stanga al USR, să-l hrănim și să-l creștem??!!” Pentru că, dacă politica a devenit o comedie, de ce să nu ne alăturăm și noi distracției?!

Așadar, să ridicăm paharul în cinstea căderii giganților și ridicării marionetelor. Să privim cu deliciu schimbările satirice și să ne întrebăm: Cine știe, poate că în această șaradă politică, soluția la problemele noastre stă chiar în absurdistanele și ironiile pe care le creăm.

O abordare pragmatica este ca partidele tradiționale, PNL și PSD, să sprijine și să promoveze alți jucători politici pentru a contracara partidele AUR și USR, să susțină partide mai mici și personalități politice frecventabile care se încadrează doar la nivel de opinie publica în spectrul de extrema dreaptă și de extrema stângă. Aceasta ar putea reprezenta o strategie pentru a contrabalansa influența celor două partide antisistem AUR si USR.

Cu toate acestea, autosuficiența PNL si PSD îi împiedică să vadă că un sprijin inteligent ar putea fi cheia supraviețuirii. Dacă nu vor învăța lecția necesară, se vor îndrepta spre dispariție, iar scena politică va deveni un spectacol întunecat, în care marionetele extremismului AUR si USR vor domina.

Related posts

Mihai Lupu – “Corupţia politicienilor” și Statul Paralel: Vulpea Lupului și banul public!

Consiliul pentru Capitalism Incluziv (Council for Inclusive Capitalism – CIC) propune ca inteligența artificială (AI) să devină arbitrul suprem, să ia decizii majore în numele nostru.

NinelPeia

Neal Mohan – CEO-ul Amuzant al YouTube: Unirea Geniului Tehnic cu Spiritul Prankster

Operațiunea Rapidă a NATO: Exercițiul DEPLOYEX în Babadag va Pregăti Dislocarea Trupelor și Tehnicii de Luptă

StirideConstanta

Multinationalele fură 21 de miliarde de euro anual din Romania cu ajutorul Management Fee

Anul electoral 2024 – anul “Blocurilor Politice Electorale” în România: Blocul Democrat, Blocul Dreptei, Blocul Naționalist, Blocul Suveranist Român, Blocul SOS

Maria Dobrogea

1 comment

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro