Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Canibalizarea USR naște tragedii inimaginabile. Securiștii second hand au găsit încă o victimă: Oana Lasconi! Oana Lasconi ne arată până unde s-a putut ajunge. Copiii să își vândă părinții pentru o idee distopică, șchioapă istoric și cu dorințe turmentate de indivizi lipsiți de moralitate.

Partid înființat prin recrutarea de neamuri de  securiști, adică USR (care a mai bășit unul că de născut nu se pune problema, pe nume REPER) se tot chinuie să iasă din haznaua în care singur s-a aciuat. Să iasă mediatic, să mai prostească vreun român-doi cum că armura lor confecținată la atelierele ”Trădare de Țară” este mai curată ca neaua. Ghinionul lor, putoarea îi dă de gol la fiecare mișcare.

Ca urmare a adulației (negociate supranațional de inconștienți ai acestei bube politice) tuturor perversiunilor posibile de pe planetă, USR a început să se canibalizeze. Bravo. Un lucru de așteptat pentru asemenea scursuri socio-umane.

Altfel spus, Drula, Mulă, și cu Sulă s-au prins că singurul lor om performant din teritoriu, primarul din Câmpulung, este femeie. Ceea ce la USR este inacceptabil. Adică, poți fi femeie dar numai dacă tânjești după dragostea unei alte femei sau după dragostea unei femei care se crede bărbat. Sau după dragostea unei broaște de galapagos sau a unei măgărițe mexicane. Orice, numai să iubească un bărbat, nu. Acest lucru, lăsat de la Dumnezeu și care a împins omenirea cale de milenii nu intră în mințile securist-useriste.

Așadar, Elena Lasconi, om rațional, cu o eleganță și un ”approach” exemplar, a apucat să spună că i se pare normală relația dintre un bărbat și o femeie.

Cerul s-a prăbușit peste activiștii pârțărimii mondiale!

Cum scriam și mai sus, Drulă a luat o importantă cantitate de vitamina K pentru a-și amâna cu o zi-două ciclul, și, superior în mantia sa de guru propidosnic, a ieșit să-și certe supusa. Ar fi ars-o el pe rug, dar nu a avut niciunul pregătit.

Mă mir că n-a cotcodăcit și creatura care a declarat că, în Occident, nu mai e nevoie de Dumnezeu. Madama de la 1.

Să remarci și să îți asumi firescul este, astăzi, în ochii apostolilor perversiunii maxime un păcat absolut. Drept pentru care, singurul om întreg la suflet din USR nu va mai candida pe listele europarlamentare ale securiștilor second hand și neomarxiști ce se închină la bicefalitatea satanică Schwab – Soros.

Acum, ce-a făcut Userilă în curtea proprie e cam treba lui, că la 3% mai alungi câțiva, foarte bine, dar mizeria fabuloasă vine din altă parte.

Probabil, speriată de faptul că pe lumea asta nu toți s-au aliniat cerințelor noului Crez Comunist, Oana, fiica Elenei Lasconi, iese la rampă pentru a-și repudia mama.

Cine și cât venin a turnat în sufletul acestei copile? Cine a mințit-o că viitorul umanității înseamnă Grădina cu perversiuni unde se regulează păsări și târâtoare, oameni și insecte într-un dans dement? Cine i-a povestit că Mâine  se instaurează hedonismul întunericului perfect? De ce s-a ajuns la o asemenea tragedie?

Suferința prin care trece acum Oana este adevărată. Fiecare cuvânt spus de ea a fost rupt din suflețelul ei, care nu trebuia maculat ideologic de monștrii politicii comunismului sexual. Astăzi, Oana a ajuns un exemplu. Din nefericire, unul care ne dă fiori de groază.

Un exemplu care ne arată cum vor ajunge în curând și copiii noștri sub presiunea unor haimanale ce propăvăduie un comunism sexual absolut, în care un el se poate împreuna cu un BMW sau o ea poate ieși la date în Grădina Zoologică pentru că o femelă de babuin i-a făcut cu ochiul.

Oana Lasconi ne arată până unde s-a putut ajunge. Copiii să își vândă părinții pentru o idee distopică, șchioapă istoric și cu dorințe turmentate de indivizi lipsiți de moralitate.

Dumnezeu să le ajute pe Elena și Oana Lasconi!

Dumnezeu să ne ajute și pe noi și pe copiii noștri să nu cădem și să nu cadă în scârna cu mormoloci ideologici a distrugătorilor de suflete.

Iată, așa arată terorismul securiștior second hand care se închină distrugerii umanității!

Ninel PEIA

Related posts

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, avertizează că rachetele lansate de navele rusești vizează obiective apropiate României

StirideConstanta

Consiliul pentru Capitalism Incluziv (Council for Inclusive Capitalism – CIC) propune ca inteligența artificială (AI) să devină arbitrul suprem, să ia decizii majore în numele nostru.

NinelPeia

Ancorele unei Românii în derivă. PNL, PSD, USR și AUR par a fi marionete ale unor forțe ascunse. Serviciile secrete, instrumente ale unor grupuri de interese obscure.

NinelPeia

Farul Constanța, în luptă pentru supraviețuirea în cupele europene, se confruntă în această seară cu o echipă relativ necunoscută din Armenia.

StirideConstanta

Jocul Umbrelor: Cum se Distrage Atentia si se Joaca Monopoly cu Romania „Servicii Secrete și Calul Troian”

NinelPeia

Gala Aniversară a Muzicii Ușoare Românești: Revenirea Spectaculoasă a Festivalului Național Mamaia

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro