Stiri de Constanta
Council For Inclusive Capitalism
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Consiliul pentru Capitalism Incluziv (Council for Inclusive Capitalism – CIC) propune ca inteligența artificială (AI) să devină arbitrul suprem, să ia decizii majore în numele nostru.

Consiliul pentru Capitalism Incluziv – CIC și agenda marii resetări decid destinul companiilor, valorile sociale ale viitorului și modul de utilizare a resurselor lumii.

Consiliul pentru Capitalism Incluziv (CIC) impune inteligența artificială (AI), ca mediator „obiectiv”, ca forța de decizie principală pentru civilizația umană, eliminând responsabilitatea elitelor.

Din umbrele lumii corporatiste și guvernamentale, a ieșit la iveală o entitate numită Consiliul pentru Capitalism Incluziv (CIC), lăsându-ne să ne întrebăm dacă suntem pe cale să fim conduși către o nouă eră, în care nu mai suntem decidenți, ci doar simpli spectatori ai propriei noastre vieți.

Această organizație, pare să vrea să facă din ideologia sa o parte esențială a fiecărui aspect al vieții noastre. CIC nu vrea doar să conducă companiile si guvernele, ci să dicteze și valorile sociale ale secolului următor. Oare cine i-a ales pe acești oameni să decidă cum trăim și ce considerăm valoros?

CIC își propune să aducă inteligența artificială (AI) în prim-plan, ca o felie de brânză pe pizza globală. Înțelegeți, AI ar trebui să devină arbitrul suprem, luând decizii majore în numele nostru. Este ca și cum am da cheile casei noastre unui robot și am spune: „Du-te, fă ce vrei!”

Dar să ne întrebăm, cât de „incluziv” poate fi un capitalism în care cineva decide ce valori îmbrățișează companiile și cum ar trebui ele să-și facă afacerile? Este ca și cum am merge la un restaurant și cineva ne spune că nu putem comanda ce vrem, ci doar ceea ce ei cred că este „în interesul comun”. Vă place sau nu, asta sună a o rețetă pentru o servire forțată.

Ce face Consiliul pentru Capitalism Incluziv (CIC) periculos pentru drepturile și libertățile noastre este că acționează ca o umbră discretă care vrea să ne modeleze viitorul fără ca noi să știm prea multe. În lumea lor, transparența este ca și cum ar fi un cuvânt interzis. Și în timp ce se desfășoară tot acest spectacol, rămânem cu întrebarea: suntem pregătiți să ne lăsăm viețile și viitorul în mâinile unor oameni care cred că știu mai bine decât noi ce este „în beneficiul comun”?

Să fim cu ochii în patru (mai ales SRI si SIE) și să nu ne lăsăm păcăliți de promisiunile dulci ale unui capitalism „incluziv”. Poate că este timpul să îi arătăm lui CIC că adevărata putere se află în mâinile noastre și că nu suntem dispuși să ne jucăm cu viitorul nostru într-un joc pe care nu l-am ales!

Ninel PEIA

Related posts

Mihai Lupu – “Corupţia politicienilor” și Statul Paralel: Vulpea Lupului și banul public!

Giorgia Meloni: Un Premier Intransigen cu Umor la Secară

Operațiunea Rapidă a NATO: Exercițiul DEPLOYEX în Babadag va Pregăti Dislocarea Trupelor și Tehnicii de Luptă

StirideConstanta

EurAbia!? Un nou capitol în istoria lumii!

NinelPeia

Intelligence modern – utilitate și eficiență!? Servicii de Intelligence Integrat (SII)?!

NinelPeia

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a decis să demisioneze din funcție în urma apariției unor înregistrări audio în presa locală, care conțineau conversații dintre angajați și colaboratori ai instituției.

StirideConstanta

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro