Stiri de Constanta
stirideconstanta.ro
Uncategorized

Doi Bărbați Reținuți în Constanța pentru Furtul a Nouă Radiatoare de Locomotivă: Prejudiciul se Ridică la 27.000 de Lei

Data de 4 august 2023 a adus o dezvăluire importantă în Constanța, unde polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi au făcut o arestare de mare impact. Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Infractiunea s-a produs în noaptea de 28 spre 29 iulie, când cei doi indivizi au reușit să fure nouă radiatoare de locomotivă din incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanța. Prejudiciul cauzat a fost evaluat la suma de 27.000 de lei.

Imediat, polițiștii au demarat o anchetă amănunțită, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. În urma investigațiilor, la data de 3 august, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unuia dintre suspecți. Pe parcursul cercetărilor, cinci dintre cele nouă radiatoare furate au fost găsite la un centru de colectare de metale feroase și au fost ulterior recuperate și restituite proprietarului.

În urma probelor și a mărturiilor adunate în cadrul anchetei, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost transportați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Pe baza rezultatelor anchetei și a încheierii probatoriului, procurorii au decis să prezinte suspecții instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Propunerea a fost ulterior admisă de către instanță.

Eforturile autorităților în acest caz de furt calificat demonstrează angajamentul lor în combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de siguranță în comunitate. Faptele vor fi pedepsite conform legii, iar justiția va acționa în mod corespunzător pentru aducerea infractorilor în fața răspunderii penale.

Related posts

Educația ofițerilor de informații – În slujba drepturilor fundamentale ale oamenilor

NinelPeia

România la răscruce – manipularea străină pusă în aplicare de membrii Statului Paralel din serviciile secrete românești!

NinelPeia

Ancorele unei Românii în derivă. PNL, PSD, USR și AUR par a fi marionete ale unor forțe ascunse. Serviciile secrete, instrumente ale unor grupuri de interese obscure.

NinelPeia

Navigând cu Înțelepciune: Nu Înota Împotriva Curentului! Să observăm, să ascultăm și să ne adaptăm!

Maria Dobrogea

Căderea Giganților Politici: PNL și PSD în Pragul Aneantizării! Hai, să susținem extremismul de dreapta al AUR sau extremismul de stânga al USR, să-l hrănim și să-l creștem???!!!

Maria Dobrogea

Renăscând la malul mării – O iubire veche pentru Constanța!

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro