Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Echipa CS Năvodari a obținut calificarea în Grupa Elită a Campionatului Național de rugby în 7

Echipa CS Năvodari a obținut calificarea în Grupa Elită a Campionatului Național de rugby în 7, datorită rezultatelor impresionante din prima etapă a competiției. Turneul a avut loc ieri pe Stadionul „Parcul Copilului” din București.

Având patru victorii în cinci meciuri jucate, cu rezultate de 33-5 împotriva RC Bârlad, 68-5 împotriva CSM Sibiu, 43-5 împotriva Știința Petroșani și 38-19 împotriva U Cluj, echipa din Năvodari, condusă de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, s-a calificat în finala etapei I și s-a clasat pe locul al doilea.

Competiția Open a fost câștigată de o nouă echipă ce a apărut pe scena rugbyului românesc, CS Rapid (vezi foto). La prima lor participare într-o competiție oficială, formația pregătită de Florin Vlaicu și Victor Bezușcu a terminat neînvinsă și a învins în finală echipa CS Năvodari cu scorul de 26-7.

În această etapă, care a avut rolul de a determina cele 14 echipe înscrise, nu s-au acordat puncte. Primele opt echipe clasate au obținut locuri în Grupa Elită. Etapa a doua va avea loc pe 9 septembrie, iar locația acesteia va fi stabilită în zilele următoare.

CLASAMENTUL TURNULUI OPEN – Etapa I:

 1. CS Rapid
 2. CS Năvodari
 3. CSM Constanța
 4. CSU ELBI Cluj
 5. RC Grivița
 6. Știința Petroșani
 7. CS Poli Iași
 8. CSU Arad
 9. CSM Galați
 10. RC Bârlad
 11. Sportul Studențesc
 12. CSU Phoenix Brașov
 13. CSU Alba Iulia
 14. CSM Sibiu

Related posts

Primarul din Eforie, domnul Robert Nicolae Serban, este un edil remarcabil,

Anul electoral 2024 – anul “Blocurilor Politice Electorale” în România: Blocul Democrat, Blocul Dreptei, Blocul Naționalist, Blocul Suveranist Român, Blocul SOS

Maria Dobrogea

Cezara Popescu – O rază de speranță pentru Constanța!

Mircea Toma – „maestrul” internetului! Când cenzura își pune mască de corectitudine!

NinelPeia

Cine va câștiga Primăria Năvodari în 2024? O analiză asupra celor trei nume grele în competiție – Florin Chelaru, Costel Dumitrașcu și Matei Nicolae.

Drama Ucrainei: Tineri Trimisi la Război și Imperativul Urgent al Negocierilor Politice

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro