Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Echipa CS Năvodari a obținut calificarea în Grupa Elită a Campionatului Național de rugby în 7

Echipa CS Năvodari a obținut calificarea în Grupa Elită a Campionatului Național de rugby în 7, datorită rezultatelor impresionante din prima etapă a competiției. Turneul a avut loc ieri pe Stadionul „Parcul Copilului” din București.

Având patru victorii în cinci meciuri jucate, cu rezultate de 33-5 împotriva RC Bârlad, 68-5 împotriva CSM Sibiu, 43-5 împotriva Știința Petroșani și 38-19 împotriva U Cluj, echipa din Năvodari, condusă de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, s-a calificat în finala etapei I și s-a clasat pe locul al doilea.

Competiția Open a fost câștigată de o nouă echipă ce a apărut pe scena rugbyului românesc, CS Rapid (vezi foto). La prima lor participare într-o competiție oficială, formația pregătită de Florin Vlaicu și Victor Bezușcu a terminat neînvinsă și a învins în finală echipa CS Năvodari cu scorul de 26-7.

În această etapă, care a avut rolul de a determina cele 14 echipe înscrise, nu s-au acordat puncte. Primele opt echipe clasate au obținut locuri în Grupa Elită. Etapa a doua va avea loc pe 9 septembrie, iar locația acesteia va fi stabilită în zilele următoare.

CLASAMENTUL TURNULUI OPEN – Etapa I:

 1. CS Rapid
 2. CS Năvodari
 3. CSM Constanța
 4. CSU ELBI Cluj
 5. RC Grivița
 6. Știința Petroșani
 7. CS Poli Iași
 8. CSU Arad
 9. CSM Galați
 10. RC Bârlad
 11. Sportul Studențesc
 12. CSU Phoenix Brașov
 13. CSU Alba Iulia
 14. CSM Sibiu

Related posts

Farul Constanța Adaugă o Nouă Stea la Echipă: Gustavo da Costa

Ofițeri de intelligence și dilema curajului!? Între integritate și tăcere!

NinelPeia

România are nevoie urgentă de un „antrenor” ca lider puternic și responsabil pentru serviciile secrete, care să ghideze aceste instituții spre un viitor mai sigur și prosper.

NinelPeia

Farul Constanța, în luptă pentru supraviețuirea în cupele europene, se confruntă în această seară cu o echipă relativ necunoscută din Armenia.

StirideConstanta

Marile Companii Multinaționale din România și Datoria Față de Bugetul Național

StirideConstanta

Noul Cod Rutier aduce amenzi mari pentru șoferi.

StirideConstanta

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro