Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Farul Constanța, în luptă pentru supraviețuirea în cupele europene, se confruntă în această seară cu o echipă relativ necunoscută din Armenia.

După un început de sezon dezamăgitor, echipa condusă de Gheorghe Hagi speră să obțină o victorie crucială în returul turului 2 preliminar al Conference League.

Campioana României a avut parte de un debut nefericit în preliminariile Ligii Campionilor, fiind eliminată în primul tur de Sheriff Tiraspol, cu scorul general de 1-3. Ulterior, Farul Constanța a suferit o înfrângere acasă în fața echipei Poli Iași, scor 1-3.

În această seară, la ora 19:00, dobrogenii vor juca în Armenia împotriva echipei Urartu, într-un meci cu mari emoții pentru Farul. În prima manșă, disputată în România, Farul s-a impus cu dificultate, scorul final fiind 3-2.

În urma rezultatelor dezamăgitoare, Gică Hagi ia în considerare posibilitatea de a concedia mai mulți fotbaliști în care nu mai are încredere. Conform unor surse, pe lista neagră ar putea fi Fabio Vianna, Zorhan Bassong, Damien Dussaut, Diogo Queiros și Amine Benchaib, jucători aduși de echipă în această vară.

Antrenorul echipei a menționat că se vor lua decizii adecvate pentru club în funcție de evaluarea jucătorilor. Cu toate acestea, Hagi și-a exprimat speranța că echipa sa va realiza o performanță la fel de bună ca în meciul anterior, urmărind să se califice în faza următoare a competiției.

Hagi a remarcat că adversarii de astăzi practică un fotbal foarte bun, ceea ce face meciul să fie și mai interesant. Cu încredere în abilitățile jucătorilor săi și în strategia echipei, antrenorul își dorește ca echipa să fie mai inspirată decât adversarii și să obțină succesul în meciul crucial de astăzi.

Pentru Farul Constanța, această partidă reprezintă o oportunitate esențială de a demonstra că poate reveni pe drumul victoriilor și că poate face față provocărilor viitoare în cupele europene.

Related posts

Mircea Toma – „maestrul” internetului! Când cenzura își pune mască de corectitudine!

NinelPeia

„Zburătorul” vă așteaptă la sala Dalles, sâmbătă, 1 iunie, ora 19:00

Maria Dobrogea

Lamborghini înregistrează vânzări record în prima jumătate a acestui an

StirideConstanta

Consiliul pentru Capitalism Incluziv (Council for Inclusive Capitalism – CIC) propune ca inteligența artificială (AI) să devină arbitrul suprem, să ia decizii majore în numele nostru.

NinelPeia

Primarul din Eforie, domnul Robert Nicolae Serban, este un edil remarcabil,

Horoscopul pentru ziua de azi – 4 august 2023

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro