Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

FCSB – CSKA 1948 Sofia! Vicecampioana României, cu un pas în al treilea tur al preliminariilor Conference League

Azi, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf, se va desfășura meciul retur din al doilea tur al preliminariilor UEFA Conference League între FCSB și CSKA 1948 Sofia. Vicecampioana României pornește în avantaj în acest duel, având deja o victorie cu 1-0 în meciul tur.

Cu entuziasm și susținere din partea fanilor, echipa FCSB este pregătită să întâlnească adversara bulgară în speranța de a se califica în al treilea tur preliminar al competiției. Cu toate acestea, meciul va fi jucat cu porțile închise, deoarece UEFA a impus o sancțiune ca urmare a unor scandări ale fanilor într-un meci anterior.

În acest sezon, FCSB a avut un început promițător, obținând patru victorii consecutive. Echipa lui Elias Charalambous își dorește să-și continue seria pozitivă și să treacă de obstacolul reprezentat de CSKA 1948 Sofia.

Pe de altă parte, CSKA 1948 Sofia vine după o înfrângere în meciul anterior cu FCSB, dar este hotărâtă să ofere o replică puternică în această partidă pentru a rămâne în cursa pentru calificare.

Înainte de meciul decisiv, privind primul 11 al echipei FCSB, este de așteptat să vedem pe teren următorii jucători: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Băluță, Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman.

Related posts

Căderea Giganților Politici: PNL și PSD în Pragul Aneantizării! Hai, să susținem extremismul de dreapta al AUR sau extremismul de stânga al USR, să-l hrănim și să-l creștem???!!!

Maria Dobrogea

Farul Constanța Adaugă o Nouă Stea la Echipă: Gustavo da Costa

Cezara Popescu – O rază de speranță pentru Constanța!

Lamborghini înregistrează vânzări record în prima jumătate a acestui an

StirideConstanta

Democrația și Identitatea Națională: Blocul Suveranist Român în căutarea unei forme de guvernare autentice pentru România!

NinelPeia

O Perspectivă a Partidului Neamul Românesc Constanța – Măsuri Ferme împotriva Conducerii Sub Influența Drogurilor

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro