Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

FCSB – CSKA 1948 Sofia! Vicecampioana României, cu un pas în al treilea tur al preliminariilor Conference League

Azi, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf, se va desfășura meciul retur din al doilea tur al preliminariilor UEFA Conference League între FCSB și CSKA 1948 Sofia. Vicecampioana României pornește în avantaj în acest duel, având deja o victorie cu 1-0 în meciul tur.

Cu entuziasm și susținere din partea fanilor, echipa FCSB este pregătită să întâlnească adversara bulgară în speranța de a se califica în al treilea tur preliminar al competiției. Cu toate acestea, meciul va fi jucat cu porțile închise, deoarece UEFA a impus o sancțiune ca urmare a unor scandări ale fanilor într-un meci anterior.

În acest sezon, FCSB a avut un început promițător, obținând patru victorii consecutive. Echipa lui Elias Charalambous își dorește să-și continue seria pozitivă și să treacă de obstacolul reprezentat de CSKA 1948 Sofia.

Pe de altă parte, CSKA 1948 Sofia vine după o înfrângere în meciul anterior cu FCSB, dar este hotărâtă să ofere o replică puternică în această partidă pentru a rămâne în cursa pentru calificare.

Înainte de meciul decisiv, privind primul 11 al echipei FCSB, este de așteptat să vedem pe teren următorii jucători: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Băluță, Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman.

Related posts

Trump îşi arată abilităţile de comedian în faţa instanţei: Nevinovat şi Convingător

Demiterea lui Raed Arafat de catre Prim-ministrul Marcel Ciolacu ar reprezenta o mișcare curajoasă și decisivă, având potențialul de a transforma liderul politic într-un erou național

Maria Dobrogea

Ofițeri de intelligence și dilema curajului!? Între integritate și tăcere!

NinelPeia

Noul Cod Rutier aduce amenzi mari pentru șoferi.

StirideConstanta

Mănăstirea Putna din România: O “Clinică a Sufletelor” pentru Identitatea și Vindecarea Spirituală, conform liderului politic Ninel PEIA

Maria Dobrogea

Renăscând la malul mării – O iubire veche pentru Constanța!

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro