Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Gala Aniversară a Muzicii Ușoare Românești: Revenirea Spectaculoasă a Festivalului Național Mamaia

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia se întoarce într-o ediţie aniversară, gata să încânte publicul cu o selecție strălucitoare de artiști. În perioada 25-27 august, Piațeta Perla din Mamaia se va transforma într-un veritabil paradis al sunetelor, în timp ce nume legendare și noi talente vor urca pe scenă, însoțiți de Orchestra Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, condusă de dirijorul Daniel Jinga.

După o absență de 11 ani, evenimentul ce a cucerit inimile pasionaților de muzică ușoară românească în decursul a șase decenii revine într-o ediție cu totul specială. De la ora 19:00, pe scena din Piațeta Perla, va începe un spectacol muzical de neuitat, prezentat de Liana Stanciu și Aurelian Temișan.

Festivalul, care a devenit de-a lungul timpului un simbol cultural și turistic al României, va fi plin de recitaluri și concerte susținute de artiști consacrați, precum și de tinere talente care readuc la viață tradiția acestui eveniment remarcabil. În plus, organizatorii au pregătit surprize de neratat.

Timp de trei zile, pe scena Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia vor străluci nume precum Carmen Trandafir, Călin Geambaşu, Xenti Runceanu, Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Romaniţa Duminică, Florentina Ciună, Marius Ţeicu, Gabriel Cotabiţă, Dani Ionescu, Anca Florescu, Anca Ţurcaşiu, Corina Chiriac, Aurelian Temişan, Miki ex K-pital, Cristina Vasiu, Vlad Nicolici, Loredana, Horia Moculescu, Silvia Dumitrescu, Călin Goia, Sergiu Cioiu, Jazzy Jo, Hara, Gabriela Atanasov, Andrei Bănuţă, Betty Iordăchescu.

În fiecare seară, publicul va fi cucerit de recitaluri speciale: vineri, 25 august – Direcţia 5 și Holograf; sâmbătă, 26 august – Proconsul și Cargo; duminică, 27 august – Voltaj, alături de Loredana & Banda Agurida.

Pentru a întregi această experiență muzicală de excepție, Orchestra Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, sub bagheta talentatului dirijor Daniel Jinga, va acompania artiștii și va încânta publicul cu armonii sublimate. Membrii orchestrei sunt instrumentiști remarcabili, facând parte din prestigioasa Orchestra Simfonică București, înființată în 2007 și reprezentând vârful talentului instrumental românesc.

Gala Aniversară a Muzicii Ușoare Românești se anunță a fi un eveniment de neuitat, unde se vor întrepătrunde tradiția, inovația și pasiunea pentru muzică. O ocazie unică de a sărbători muzica și de a crea amintiri de preț într-un decor magic, pe malul Mării Negre.

Related posts

Multinationalele fură 21 de miliarde de euro anual din Romania cu ajutorul Management Fee

Regionalizarea României sau cum să ne facem Țara puzzle la comanda lui SOROS!

NinelPeia

Alegerile cruciale din 2024 – Un joc dublu pentru cetățeni! Marcel Ciolacu, liderul PSD, se află într-o poziție delicată. Întrebarea cheie este cum va naviga el prin această dilemă.

Maria Dobrogea

Doi Bărbați Reținuți în Constanța pentru Furtul a Nouă Radiatoare de Locomotivă: Prejudiciul se Ridică la 27.000 de Lei

„Zburătorul” vă așteaptă la sala Dalles, sâmbătă, 1 iunie, ora 19:00

Maria Dobrogea

Intelligence modern – utilitate și eficiență!? Servicii de Intelligence Integrat (SII)?!

NinelPeia

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro