Stiri de Constanta
Afaceri

Jimmy Key, un nou brand de modă, va debuta în România

Lanțul de magazine Jimmy Key din Turcia, cu o vastă experiență de peste 30 de ani în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, se pregătește să facă intrarea pe piața din România, prin deschiderea primului său magazin în cadrul prestigiosului centrul comercial ParkLake Shopping Center din București, dezvoltat de către Sonae Sierra.

Această expansiune strategică în România a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a facilitat închirierea spațiului necesar pentru implementarea proiectului. Jimmy Key își propune să inaugureze acest nou magazin în prima jumătate a lunii august, marcând astfel o etapă semnificativă în evoluția sa pe piața internațională.

Cu peste 60 de magazine independente în Turcia și prezență în alte destinații internaționale, inclusiv Cipru, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită, Jimmy Key este un nume bine-cunoscut în industria modei. Strategia sa de expansiune globală a condus la decizia fermă de a aduce spiritul autentic al brandului și stilul inconfundabil în România, văzută ca o piață cu numeroase oportunități pentru industria de retail.

Președintele Consiliului de Administrație al Jimmy Key, Elvan Unluturk, exprimă încrederea și încântarea companiei față de această nouă piață, subliniind faptul că deschiderea primului magazin în România reprezintă un moment semnificativ în evoluția brandului.

Cu planuri ambițioase pentru viitor, Jimmy Key intenționează să consolideze prezența sa pe piața românească prin deschiderea a peste zece magazine în următorii cinci ani, în conformitate cu strategia sa globală.

Analizând specificul pieței din București cu atenție, Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency la Cushman & Wakefield Echinox, subliniază că România a devenit o destinație atractivă pentru retaileri datorită infrastructurii moderne de retail și a comportamentului consumatorilor. Prin alegerea centrului comercial ParkLake Shopping Center pentru primul său magazin, Jimmy Key demonstrează încrederea în potențialul pieței românești și în dorința de a oferi clienților săi o experiență de shopping excepțională.

Deschiderea primului magazin Jimmy Key în România marchează o nouă etapă în dezvoltarea industriei de retail din țară, evidențiind interesul continuu al brandurilor internaționale pentru piața locală. Această investiție semnificativă consolidează statutul României ca destinație atractivă pentru extinderea afacerilor de retail și oferă consumatorilor români acces la produse și colecții de modă de calitate superioară.

Related posts

Radu Cristian Primarul din Mangalia – Studiu de caz politic!

Consiliul pentru Capitalism Incluziv (Council for Inclusive Capitalism – CIC) propune ca inteligența artificială (AI) să devină arbitrul suprem, să ia decizii majore în numele nostru.

NinelPeia

Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie: Păstorul harului în străvechea Mitropolie a Tomisului

NinelPeia

6000 de lei amendă pentru simplu fapt de a-și tăia porcul în curte!

NinelPeia

Judecătorii din Constanța au anulat măsura controlului judiciar pentru Dan Diaconescu

StirideConstanta

Demiterea lui Raed Arafat de catre Prim-ministrul Marcel Ciolacu ar reprezenta o mișcare curajoasă și decisivă, având potențialul de a transforma liderul politic într-un erou național

Maria Dobrogea

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro