Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Judecătorii din Constanța au anulat măsura controlului judiciar pentru Dan Diaconescu

Judecătorii din Constanța au anulat măsura controlului judiciar pentru Dan Diaconescu, care este acuzat de comiterea unui act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile. Decizia a fost luată de Judecătoria Constanța într-o ședință de marți, care a dispus revocarea acestei măsuri preventive.

Această hotărâre nu este definitivă și poate fi contestată în următoarele 48 de ore de la momentul comunicării. Conform anunțului Judecătoriei, hotărârea în rezumat arată că măsura controlului judiciar, stabilită prin numărul 235 din 13 aprilie 2023 de Tribunalul Constanța în dosarul penal numărul 9546/212/2023, a fost revocată pentru inculpatul DCD. Atât inculpatul, cât și procurorul au dreptul de a contesta hotărârea în termenul menționat. Decizia a fost luată într-o ședință privată pe 08 august 2023.

În prima parte a lunii curente, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au decis să trimită în judecată pe Dan Diaconescu, care era cercetat sub măsura controlului judiciar pentru acuzațiile de act sexual cu un minor și folosire a prostituției infantile, ambele infracțiuni comise în mod continuat.

Fostul proprietar al postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, a fost reținut pentru 24 de ore pe data de 7 aprilie, fiind acuzat de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor și cinci infracțiuni de folosire a prostituției infantile. La acea dată, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a furnizat aceste informații. Procurorii au solicitat atunci arestarea preventivă a sa, însă această cerere a fost respinsă de către o instanță din cadrul Judecătoriei Constanța, iar în schimb s-a decis impunerea măsurii arestului la domiciliu.

Related posts

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a decis să demisioneze din funcție în urma apariției unor înregistrări audio în presa locală, care conțineau conversații dintre angajați și colaboratori ai instituției.

StirideConstanta

Alegerile cruciale din 2024 – Un joc dublu pentru cetățeni! Marcel Ciolacu, liderul PSD, se află într-o poziție delicată. Întrebarea cheie este cum va naviga el prin această dilemă.

Maria Dobrogea

Consiliul pentru Capitalism Incluziv (Council for Inclusive Capitalism – CIC) propune ca inteligența artificială (AI) să devină arbitrul suprem, să ia decizii majore în numele nostru.

NinelPeia

Noul Cod Rutier aduce amenzi mari pentru șoferi.

StirideConstanta

Lamborghini înregistrează vânzări record în prima jumătate a acestui an

StirideConstanta

Rompetrol pregătește viitorii specialiști în energie: 100 de tineri încep programul de traineeship!

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro