Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Judecătorii din Constanța au anulat măsura controlului judiciar pentru Dan Diaconescu

Judecătorii din Constanța au anulat măsura controlului judiciar pentru Dan Diaconescu, care este acuzat de comiterea unui act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile. Decizia a fost luată de Judecătoria Constanța într-o ședință de marți, care a dispus revocarea acestei măsuri preventive.

Această hotărâre nu este definitivă și poate fi contestată în următoarele 48 de ore de la momentul comunicării. Conform anunțului Judecătoriei, hotărârea în rezumat arată că măsura controlului judiciar, stabilită prin numărul 235 din 13 aprilie 2023 de Tribunalul Constanța în dosarul penal numărul 9546/212/2023, a fost revocată pentru inculpatul DCD. Atât inculpatul, cât și procurorul au dreptul de a contesta hotărârea în termenul menționat. Decizia a fost luată într-o ședință privată pe 08 august 2023.

În prima parte a lunii curente, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au decis să trimită în judecată pe Dan Diaconescu, care era cercetat sub măsura controlului judiciar pentru acuzațiile de act sexual cu un minor și folosire a prostituției infantile, ambele infracțiuni comise în mod continuat.

Fostul proprietar al postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, a fost reținut pentru 24 de ore pe data de 7 aprilie, fiind acuzat de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor și cinci infracțiuni de folosire a prostituției infantile. La acea dată, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a furnizat aceste informații. Procurorii au solicitat atunci arestarea preventivă a sa, însă această cerere a fost respinsă de către o instanță din cadrul Judecătoriei Constanța, iar în schimb s-a decis impunerea măsurii arestului la domiciliu.

Related posts

Horoscop pentru ziua de 5 august 2023

Ofițeri de intelligence și dilema curajului!? Între integritate și tăcere!

NinelPeia

Marile Companii Multinaționale din România și Datoria Față de Bugetul Național

StirideConstanta

O Perspectivă a Partidului Neamul Românesc Constanța – Măsuri Ferme împotriva Conducerii Sub Influența Drogurilor

Ancorele unei Românii în derivă. PNL, PSD, USR și AUR par a fi marionete ale unor forțe ascunse. Serviciile secrete, instrumente ale unor grupuri de interese obscure.

NinelPeia

Regionalizarea României sau cum să ne facem Țara puzzle la comanda lui SOROS!

NinelPeia

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro