Stiri de Constanta
Uncategorized

Miliardarul Mohammad Murad, în vizorul autorităților! Dosar penal pentru decontări medicale fictive!

Miliardarul Mohammad Murad și fiicele sale, implicați într-un dosar penal pentru presupuse decontări de servicii medicale fictive. Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB) a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în urma unui control efectuat la furnizorul de servicii medicale Victoria Medical Center SRL.

În timpul verificărilor, CASMB a descoperit documente care indică decontări pentru servicii medicale fictive la Victoria Medical Center. Printre acestea, s-au constatat decontări folosind cardurile de sănătate ale unor pacienți decedați, care erau ținuți în cămine pentru bătrâni și cărora li se rețineau cardurile de sănătate fără ca aparținătorii să fie informați.

De asemenea, în cadrul aceleiași clinici, s-au găsit consultații și servicii medicale în număr mare pentru cetățeni români și străini angajați la firmele omului de afaceri Mohammad Murad din județul Constanța.

CASMB a sesizat autoritățile competente cu privire la aceste nereguli, iar procurorii au început o anchetă pentru a clarifica situația.

Mohammad Murad este un cunoscut om de afaceri care a venit în România în anii ’80 pentru a studia medicina. Ulterior, a dezvoltat diverse afaceri și a devenit un important jucător în industria hotelieră și turistică din țară.

Cu toate acestea, este important să așteptăm concluziile anchetei înainte de a trage concluzii definitive. Dosarul este în faza de cercetare, iar justiția va decide cine poartă responsabilitatea pentru presupusele nereguli. Echidistanța și respectarea prezumției de nevinovăție sunt fundamentale în procesul de informare asupra acestui caz.

Related posts

Rompetrol pregătește viitorii specialiști în energie: 100 de tineri încep programul de traineeship!

Mihai Lupu – “Corupţia politicienilor” și Statul Paralel: Vulpea Lupului și banul public!

Crevedia: Masacru Ritualic?! Arafat Arhitectul Tragediei?!

NinelPeia

Doi Bărbați Reținuți în Constanța pentru Furtul a Nouă Radiatoare de Locomotivă: Prejudiciul se Ridică la 27.000 de Lei

La Marginea Imperiului

StirideConstanta

O Perspectivă a Partidului Neamul Românesc Constanța – Măsuri Ferme împotriva Conducerii Sub Influența Drogurilor

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro