Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Mircea Toma – „maestrul” internetului! Când cenzura își pune mască de corectitudine!

În lumea diversă și aparent haotică a internetului, apare Mircea Toma, LGBT-ist și actual paznic al corectitudinii TV și digitale. Pare că vrea să transforme spațiul virtual într-un paradis controlat, unde doar florile convenabile ale gândirii globaliste vor fi lăsate să înflorească, iar buruienile neconvenționale să fie tăiate la rădăcină.

Mircea Toma vrea să facă din CNA un fel de „partener de încredere,” ceea ce, în limbajul său, înseamnă că atunci când CNA zice „sări,” platformele online trebuie să întrebe „cât de sus?”

Cu un CV care ar face orice activist LGBT să fie mândru, MirceaToma este în căc.t până la gât în mișcarea sa la CNA, unde, fără îndoială, se străduiește să aducă un suflu nou în domeniul controlului digital. Parcă nu-i ajunge salariul confortabil și pensia de locotenent-colonel, și acum își dorește să devină dirijorul gândirii colective.

Argumentul său? O „modificare a legii,” care sună mai degrabă ca o tentativă de a-și etala puterea și influența. Cu sprijinul USR-ului și însoțit de o retorică vagă despre „încredere mai consistentă,” Mircea Toma vrea să fie stăpânul suprem al internetului, călăuzindu-ne pe toți spre o existență digitală conformă.

Întrebarea firească ar fi: de ce avem nevoie de un „gardian digital”? Se pare că Mircea Toma crede că suntem cu toții prea slabi să ne gestionăm propria gândire și avem nevoie de mâna lui protectoare pentru a ne îndruma către calea dreaptă.

Dar în timp ce el se înalță pe un piedestal digital, să nu uităm că sub aparența moralității se ascunde doar un individ cu o sete insațiabilă de control. Este ca și cum ne-am lăsa dirijați de un bunic ce își amintește cu mândrie de realizările sale din tinerețe.

Într-o lume în care diversitatea de opinii este prețuită, Mircea Toma pare să vrea să transforme internetul într-o „grădină de flori digitale” unde el este grădinarul șef. Însă, poate că ar trebui să ne întrebăm cine îl va cenzura pe „cenzorul” însuși, și dacă avem nevoie de un „erou digital” care să ne dicteze calea.

Rămâne de văzut dacă Mircea Toma va reuși să-și impună viziunea asupra internetului sau dacă diversitatea și libertatea de exprimare vor triumfa în fața acestui nou „dictator al internetului.” Până atunci, hai să ne distram puțin pe internet, înainte să devină un parc de distracții controlat de legi și reguli digitale.

Ninel PEIA

Related posts

Marile Companii Multinaționale din România și Datoria Față de Bugetul Național

StirideConstanta

Lamborghini înregistrează vânzări record în prima jumătate a acestui an

StirideConstanta

Iohannis – O Simfonie a Dezamăgirii Naționale: Brutalitate și Falsă Decență!

NinelPeia

Horoscopul pentru ziua de azi – 4 august 2023

Anul electoral 2024 – anul “Blocurilor Politice Electorale” în România: Blocul Democrat, Blocul Dreptei, Blocul Naționalist, Blocul Suveranist Român, Blocul SOS

Maria Dobrogea

Democrația și Identitatea Națională: Blocul Suveranist Român în căutarea unei forme de guvernare autentice pentru România!

NinelPeia

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro