Stiri de Constanta
stirideconstanta.ro
Uncategorized

Modernizarea Infrastructurii în Cartierul Palazu Mare: Restricții de Trafic Pentru Lucrări de Îmbunătățire a Drumurilor

Îmbunătățirea infrastructurii continuă în cartierul Palazu Mare, cu lucrări ample de reabilitare a carosabilului. Astăzi, echipele de muncitori se concentrează pe strada Tineretului, între strada Santinelei și strada Petre Dascălu, ceea ce va duce la restricționarea totală a traficului auto până la ora 16:00. De asemenea, pe strada Ion Ghica, tronsonul cuprins între strada Recoltei și strada Iosif Iser, se vor desfășura lucrări de asfaltare, impunând aceleași restricții de trafic.

Aceste măsuri vor fi valabile și în ziua de luni, 7 august, în intervalul orar 08:00-16:00, când circulația autoturismelor va fi complet interzisă pe strada Ion Ghica.

În paralel, se va interveni și asupra trotuarelor, pe strada Recoltei între străzile Dumbrăveni și Islaz, precum și pe strada Rovine, între strada Santinelei și strada Recoltei, ceea ce va impune restricții parțiale de trafic până la ora 16:00.

Pe lângă acestea, lucrările de asfaltare vor acoperi și străzile Lucian Blaga, Eugen Lovinescu și Gheorghe Barițiu din cartier.

Reprezentanții autorităților fac un apel către locuitorii din zonă, precum și către cei care tranzitează zona, să evite parcarea autoturismelor pe trotuare sau carosabil pe durata lucrărilor.

În plus, toți participanții la trafic sunt rugați să respecte cu strictețe regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. Manifestarea unei atenții sporite în zonele în care se efectuează lucrări este esențială pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Related posts

SIE s-a modernizat și caută forțe proaspete… pe Facebook

Daniel Mihai

Operațiunea Rapidă a NATO: Exercițiul DEPLOYEX în Babadag va Pregăti Dislocarea Trupelor și Tehnicii de Luptă

StirideConstanta

Lamborghini înregistrează vânzări record în prima jumătate a acestui an

StirideConstanta

Judecătorii din Constanța au anulat măsura controlului judiciar pentru Dan Diaconescu

StirideConstanta

Atribuirea controversată a logo-ului de 16.000 de euro al stațiunii Mamaia

StirideConstanta

Nu vin să conduc turmele de oi, ci să trezesc lupii Neamului Românesc

Maria Dobrogea

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro