Stiri de Constanta
AfaceriPoliticaWorld

Primarul din Eforie, domnul Robert Nicolae Serban, este un edil remarcabil,

Primarul din Eforie, domnul Robert Nicolae Serban, este un edil remarcabil, cu abilități excepționale de conducere și o viziune clară pentru dezvoltarea localității pe care o reprezintă. Sub mandatul său, Primăria Eforie a întreprins proiecte de o importanță majoră, demonstrând angajamentul său ferm pentru dezvoltarea și îmbunătățirea comunității.

Unul dintre cele mai impresionante proiecte pe care Primarul Robert Nicolae Serban le-a coordonat cu succes este Programul „Anghel Saligny”, prin care s-au obținut fonduri semnificative pentru reabilitarea a 35 de străzi în Eforie Nord și Eforie Sud. Eforturile diligente ale Primarului au dus la atragerea unei finanțări substanțiale în valoare de 15.227.699 lei pentru acest program ambițios.

Programul vizează reabilitarea a 3.600 de metri liniari de drumuri publice în interiorul localității Eforie Nord, o investiție în valoare de 6.934.184 lei. Implementarea acestui proiect de anvergură se estimează a dura 25 de luni, demonstrând astfel atenția acordată detaliilor și planificării riguroase pentru obținerea rezultatelor optime.

Reabilitarea străzilor va aduce beneficii semnificative pentru comunitate, sporind accesibilitatea și confortul în circulație, facilitând accesul către servicii și utilități publice, și, implicit, îmbunătățind calitatea vieții rezidenților. Astfel, proiectul se constituie ca un pilon important al dezvoltării și modernizării infrastructurii urbane.

Domnul Robert Nicolae Serban a dovedit calități de lider vizionar și o capacitate remarcabilă de a mobiliza și coordona echipa administrativă, punând accent pe transparență, comunicare eficientă și implicare comunitară. Prin asumarea răspunderii pentru decizii și acțiuni, primarul a câștigat încrederea cetățenilor, devenind un reprezentant respectat și dedicat intereselor publice.

Eforturile neobosite ale domnului Robert Nicolae Serban au generat progrese palpabile pentru Eforie, îmbunătățind infrastructura, serviciile publice și, implicit, calitatea vieții cetățenilor. Activitatea sa exemplară și devotamentul față de dezvoltarea comunității îl fac să fie un primar de excepție, un model demn de urmat în administrația publică.

În concluzie, meritul primarului Eforiei, domnul Robert Nicolae Serban, pentru proiectele ambițioase și pentru implicarea sa deplină în promovarea intereselor cetățenilor, este cu adevărat impresionant. Programul „Anghel Saligny” pentru reabilitarea străzilor este o mărturie concretă a viziunii sale și a angajamentului său ferm pentru binele comunității. Prin eforturile sale remarcabile, primarul Eforiei a adus schimbări pozitive, contribuind astfel la dezvoltarea și prosperitatea orașului.

Related posts

FCSB – CSKA 1948 Sofia! Vicecampioana României, cu un pas în al treilea tur al preliminariilor Conference League

StirideConstanta

Fitch retrogradează SUA, bursele se prăbușesc

StirideConstanta

La Marginea Imperiului

StirideConstanta

Giorgia Meloni: Un Premier Intransigen cu Umor la Secară

Felix STROE versus Franta! Apa din București versus Apa din Constanța: Un contrast de management

ROBOR și semnele unui posibil Cartel Bancar?! Guvernatorul BNR cu nume de cod Manole ce face?!

NinelPeia

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro