Stiri de Constanta
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

România la răscruce – manipularea străină pusă în aplicare de membrii Statului Paralel din serviciile secrete românești!

În acești 34 de ani de la Revoluția din 1989, traseul României a fost presărat cu încercări și dificultăți, iar influențele externe au lăsat adesea amprente adânci asupra parcursului nostru politic, economic și social prin aplicarea ingenioasă a teoriei autoîmplinirii unei profeții, conform viziunii sociologului de renume Robert K. Merton. Un aspect crucial, deseori neglijat, este subtila manipulare din afara țării, care a reușit să plaseze oameni influenți în poziții cheie, ducând la subminarea suveranității noastre.

Privatizarea, o inițiativă inițial bine intenționată, a devenit victima unor manipulări străine care au plasat indivizi cu loialități îndoielnice. Aceste manevre au declanșat acuzații de corupție și au generat o lipsă generalizată de încredere în sistemul nostru economic.

Impactul profund al crizei economice din 2008 a deschis ușa pentru mai multe influențe străine în politica noastră economică. Sărăcia în creștere a fost alimentată de factori externi, și este timpul să privim în oglindă și să ne întrebăm cine a tras cu adevărat sforile.

Protestele din Piața Victoriei au fost în parte rezultatul manipulărilor informaționale din afară, puse in aplicare de membrii Statului Paralel din serviciile secrete românești care au exacerbat tensiunile și au subminat coeziunea socială. Este momentul să ne trezim la realitate și să respingem influențele străine care ne compromit stabilitatea internă.

Scandalurile de corupție, în timp ce au fost dezvăluite în interior, au avut și ele tentacule externe care au hrănit acest cancer al societății noastre. Pentru o Românie mai puternică și mai integră, este necesar să înțelegem și să expunem aceste conexiuni întunecate.

Reevaluarea resurselor umane, politice, naturale și a potențialului economic trebuie să fie un efort național concentrat, cu control românesc asupra direcției. Suveranitatea țării noastre nu trebuie să fie subminată de interese străine care urmăresc doar propriul lor beneficiu.

Blocul Suveranist Român consideră că a sosit timpul să înlăturăm influențele străine și să restaurăm suveranitatea României. Oamenii care și-au vândut loialitatea pentru beneficii personale trebuie să fie înlocuiți de lideri autohtoni, care să se dedice cu adevărat intereselor țării noastre. Prin această renaștere a suveranității, putem construi o Românie autentică, prosperă și cu adevărat independentă.

Ninel PEIA

Related posts

Renăscând la malul mării – O iubire veche pentru Constanța!

Primarul din Eforie, domnul Robert Nicolae Serban, este un edil remarcabil,

Marile Companii Multinaționale din România și Datoria Față de Bugetul Național

StirideConstanta

Horoscopul pentru ziua de azi – 4 august 2023

Cine va câștiga Primăria Năvodari în 2024? O analiză asupra celor trei nume grele în competiție – Florin Chelaru, Costel Dumitrașcu și Matei Nicolae.

ROBOR și semnele unui posibil Cartel Bancar?! Guvernatorul BNR cu nume de cod Manole ce face?!

NinelPeia

2 comments

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro