Stiri de Constanta
AfaceriFinanteUncategorizedWorld

Rompetrol pregătește viitorii specialiști în energie: 100 de tineri încep programul de traineeship!

Rompetrol, unul dintre liderii în industria energetică din România, a dat startul celei de-a 23-a ediții a programului său de traineeship, oferind oportunități senzaționale pentru 100 de studenți și absolvenți talentați de la universitățile tehnice din întreaga țară. Acești tineri entuziaști vor avea ocazia să se instruiască în cadrul companiilor Grupului Rompetrol, cu șansa reală de a se angaja într-una dintre entitățile din Grup la finalizarea programului.

Programul de traineeship al Rompetrol este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice programe de pregătire pentru specialiștii în domeniul energetic din România. Aceasta este o oportunitate de neegalat pentru tinerii dornici să-și dezvolte cariera în industria petrolului și a gazelor.

În cadrul programului, majoritatea trainee-urilor vor beneficia de două luni de practică în prestigioasa Rafinărie Petromidia Năvodari, unde vor fi implicați în proiecte relevante și vor lucra alături de profesioniști cu experiență în domeniu.

Cu o tradiție îndelungată de a investi în viitorul energiei, Rompetrol a oferit de-a lungul timpului o șansă mai multor tineri specialiști, pregătind peste 1.600 de absolvenți în cadrul programelor de pregătire. Mulți dintre acești tineri au ales să-și construiască cariere de succes în rafinăriile Grupului, demonstrând calitatea programelor de instruire oferite de Rompetrol.

Un exemplu strălucit al succesului în cadrul programului este Bogdan, care a început ca stagiar și acum a ajuns să ocupe funcția de șef de instalație. Cu mândrie, el face parte din echipa de 70 de mentori care vor îndruma și sprijini noii trainee-uri pe parcursul programului.

Rompetrol a deschis porțile pentru noii specialiști în energie, oferindu-le oportunitatea să se alăture unor companii de prestigiu din Grup, precum Rompetrol Rafinare, Midia Marine Terminal, Rompetrol Quality Control, Rominserv, Rompetrol Well Services și Rompetrol Energy.

Programul de traineeship al Rompetrol este unul dintre cele mai apreciate în industria energetică din România, reprezentând un angajament solid din partea companiei pentru dezvoltarea resurselor umane și crearea unei generații de specialiști bine pregătiți în acest domeniu vital pentru economie. Tinerii entuziaști vor fi implicați în proiecte de amploare și vor fi îndrumați de profesioniști cu experiență, pregătiți să îi învețe secretele unei cariere de succes în industria energiei.

Spectacolul viitorului a început, iar Rompetrol se află în prima linie a pregătirii noilor lideri în energie

Related posts

Atribuirea controversată a logo-ului de 16.000 de euro al stațiunii Mamaia

StirideConstanta

Dumitru-Viorel FOCŞA: Un Marinar Călăuzit de Experiență în Slujba Comunității

StirideConstanta

Blocul Suveranist Român, Eugen Teodorovici și visul prezidențial “A Treia Republică”

Maria Dobrogea

Regionalizarea României sau cum să ne facem Țara puzzle la comanda lui SOROS!

NinelPeia

Echipa CS Năvodari a obținut calificarea în Grupa Elită a Campionatului Național de rugby în 7

Radu Cristian Primarul din Mangalia – Studiu de caz politic!

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro