Stiri de Constanta
PoliticaUncategorizedWorld

Spectacol Epico-Istoric la Adamclisi: „La Marginea Imperiului”

Sâmbătă, 5 august, de la ora 19:00, istoria prinde viață în spectacolul de reconstituire epico-istoric intitulat „La Marginea Imperiului”, ce se va desfășura la poarta Cetății Tropaeum Traiani din Adamclisi.

Evenimentul cultural aduce în prim-plan cascadori profesioniști recunoscuți internațional, cai special pregătiți și dresați pentru scene de luptă și cascadorii ecvestre, muzicieni talentați, umoriști, actori, acrobați și o întreagă echipă de figuranți entuziaști.

Proiectul este cu mândrie organizat de Asociația „Vulturii Carpaților”, beneficiind de sprijinul Consiliului Județean Constanța, și va cuprinde trei spectacole, desfășurate în perioada 5-19 august, în locații cu încărcătură istorică profundă: Adamclisi – în apropierea Cetății Tropaeum Traiani, Topalu – la poarta Cetății Capidava și Constanța – în Parcul Tăbăcărie.

Proiectul „La Marginea Imperiului” propune un program amplu de activități menite să aducă în prim-plan cunoașterea și recunoașterea istoriei naționale.

Pe parcursul a 90 de minute, spectatorii vor fi teleportați într-o altă epocă, în mijlocul momentelor de luptă pline de emoție, vor simți adrenalina în galopul cailor și vor fi impresionați de efectele pirotehnice și salvele tunurilor. Fiecare secvență le va capta atenția și îi va conecta în mod continuu la tensiunea acțiunii și acrobațiile efectuate de cascadori.

Evenimentul din 5 august este o veritabilă lecție de ISTORIE PE VIU, fiind axat pe povestea reală a ținutului dintre Dunăre și Marea Neagră – Dobrogea.

Spectacolul va fi transmis LIVE, iar participarea publicului este gratuită, oferind astfel o oportunitate minunată de a experimenta momente unice într-o atmosferă deosebită și înconjurată de istorie.

Related posts

Trump îşi arată abilităţile de comedian în faţa instanţei: Nevinovat şi Convingător

Cezara Popescu – O rază de speranță pentru Constanța!

„Următoarele războaie vor fi războaie de tip urban”, așa am spus în 2016 – Ninel PEIA

NinelPeia

Neal Mohan – CEO-ul Amuzant al YouTube: Unirea Geniului Tehnic cu Spiritul Prankster

„Zburătorul” vă așteaptă la sala Dalles, sâmbătă, 1 iunie, ora 19:00

Maria Dobrogea

Limitarea plăților cash: O amețitoare luptă împotriva libertății financiare?!

NinelPeia

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro