Stiri de Constanta
Donald Trump
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Trump îşi arată abilităţile de comedian în faţa instanţei: Nevinovat şi Convingător

Donald Trump a făcut o intrare impresionantă în instanţă, îmbrăcat în costumul său caracteristic, pentru prima înfăţişare în dosarul alegerilor americane din 2020. Cu zâmbetul pe buze şi cu glumele pe măsură, fostul preşedinte a pledat nevinovat în faţa acuzaţiilor şi a făcut o paralelă amuzantă cu „prădătorii politici” care îl urmăresc.

„Este o zi foarte tristă pentru America”, a exclamat Trump, întâmpinat de câţiva simpatizanţi entuziasmaţi în faţa instanţei. „Dar să fim serioşi, e vorba de persecutare politică, iar eu conduc un avantaj foarte mare în scrutinul intern republican şi îl devansez pe Biden. Aşa că nu-i rău să fii în top, dar e şi mai greu să rămâi acolo, nu?”, a adăugat el, stârnind râsete în sălă.

În timpul procedurii judiciare, Trump a continuat să jongleze cu umorul şi să denunţe ceea ce el consideră o conspiraţie împotriva sa. „În loc să luptăm împotriva inamicilor externi, pare că trebuie să ne luptăm cu inamicii politici în propria noastră ţară”, a glumit el.

Fostul preşedinte a părăsit sala de judecată cu acelaşi zâmbet şi cu încrederea că acest dosar nu-i va afecta popularitatea în alegerile prezidenţiale din 2024. „Voi rămâne ferm în această cursă, indiferent de ce vor încerca să facă”, a afirmat el. „Am avut multe piedici în viaţa mea, dar nimic nu mă opreşte să lupt pentru o America măreaţă, inclusiv o încălzire globală care poate fi rezolvată cu un golf de lux”, a adăugat el cu o străfulgerare de umor.

Indiferent de rezultatul procesului, Donald Trump rămâne ferm în convingerea că America are nevoie de el ca lider. „Suntem într-un declin, dar cineva trebuie să facă America măreaţă din nou, iar eu sunt omul potrivit pentru asta”, a încheiat el, strângând mâna câtorva susţinători şi părăsind scena judiciară, cu zâmbetul său cunoscut.

Related posts

Jimmy Key, un nou brand de modă, va debuta în România

StirideConstanta

Este necesar să renunțăm la ego-ul nostru în exces pentru a face loc în inima noastră pentru o experiență spirituală sau divină mai profundă.

NinelPeia

Spectacol Epico-Istoric la Adamclisi: „La Marginea Imperiului”

StirideConstanta

Blocul Suveranist Român – BSR. A Treia Republică și unirea forțelor suveraniste în politica românească!

Maria Dobrogea

Jocul Umbrelor: Cum se Distrage Atentia si se Joaca Monopoly cu Romania „Servicii Secrete și Calul Troian”

NinelPeia

Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie: Păstorul harului în străvechea Mitropolie a Tomisului

NinelPeia

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro