Stiri de Constanta
Donald Trump
AfaceriFinantePoliticaUncategorizedWorld

Trump îşi arată abilităţile de comedian în faţa instanţei: Nevinovat şi Convingător

Donald Trump a făcut o intrare impresionantă în instanţă, îmbrăcat în costumul său caracteristic, pentru prima înfăţişare în dosarul alegerilor americane din 2020. Cu zâmbetul pe buze şi cu glumele pe măsură, fostul preşedinte a pledat nevinovat în faţa acuzaţiilor şi a făcut o paralelă amuzantă cu „prădătorii politici” care îl urmăresc.

„Este o zi foarte tristă pentru America”, a exclamat Trump, întâmpinat de câţiva simpatizanţi entuziasmaţi în faţa instanţei. „Dar să fim serioşi, e vorba de persecutare politică, iar eu conduc un avantaj foarte mare în scrutinul intern republican şi îl devansez pe Biden. Aşa că nu-i rău să fii în top, dar e şi mai greu să rămâi acolo, nu?”, a adăugat el, stârnind râsete în sălă.

În timpul procedurii judiciare, Trump a continuat să jongleze cu umorul şi să denunţe ceea ce el consideră o conspiraţie împotriva sa. „În loc să luptăm împotriva inamicilor externi, pare că trebuie să ne luptăm cu inamicii politici în propria noastră ţară”, a glumit el.

Fostul preşedinte a părăsit sala de judecată cu acelaşi zâmbet şi cu încrederea că acest dosar nu-i va afecta popularitatea în alegerile prezidenţiale din 2024. „Voi rămâne ferm în această cursă, indiferent de ce vor încerca să facă”, a afirmat el. „Am avut multe piedici în viaţa mea, dar nimic nu mă opreşte să lupt pentru o America măreaţă, inclusiv o încălzire globală care poate fi rezolvată cu un golf de lux”, a adăugat el cu o străfulgerare de umor.

Indiferent de rezultatul procesului, Donald Trump rămâne ferm în convingerea că America are nevoie de el ca lider. „Suntem într-un declin, dar cineva trebuie să facă America măreaţă din nou, iar eu sunt omul potrivit pentru asta”, a încheiat el, strângând mâna câtorva susţinători şi părăsind scena judiciară, cu zâmbetul său cunoscut.

Related posts

La Marginea Imperiului

StirideConstanta

Alina Moșneagu: Prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească orice judecător este aceea de a se pregăti foarte serios și în mod constant

Maria Dobrogea

Regionalizarea României sau cum să ne facem Țara puzzle la comanda lui SOROS!

NinelPeia

România la răscruce – manipularea străină pusă în aplicare de membrii Statului Paralel din serviciile secrete românești!

NinelPeia

EurAbia!? Un nou capitol în istoria lumii!

NinelPeia

Crevedia: Masacru Ritualic?! Arafat Arhitectul Tragediei?!

NinelPeia

Leave a Comment

StirideConstanta.ro
StirideConstanta.ro